Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Majestic, Predazzo

Italský aparthotel Majestic v zimě

4-hvězdičkový aparthotel Majestic se nachází v nadmořské výšce cca 1000 metrů, od centra městečka Predazzo je vzdálen asi 500 metrů. Středisko je ideálním výchozím bodem pro různé zimní sportovní aktivity v údolí Val di Fiemme. Zastávka skibusu je přímo u hotelu, nejbližší lanovky a sjezdovky skiareálu Pampeago / Obereggen jsou vzdálené asi 1,5 kilometru.

Prostorně řešený hotel nabízí k ubytování 90 apartmánů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, společenská místnost, restaurace s pizzerií, diskotéka (pro hotelové hosty), žehlírna, prádelna, půjčovna lyží. Parkování u hotelu je zdarma, garáž za poplatek přibližně ve výši 30 euro / týden.
Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s bazénem (povinná koupací čepice), posilovnou, tureckou lázní a finskou saunou. Za poplatek je solárium.

Studia a apartmány jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, kuchyňským a jídelním koutem, vysoušečem vlasů, trezorem, satelitní televizí, telefonem, internetovým připojením WLAN, balkónem.
Studia (26 - 30 m²) mají kombinovaný obývací prostor s ložnicí (dvojlůžko), oddělenou ložnici s patrovou postelí.
Apartmány (36 - 40 m²) mají oddělený kombinovaný obývací prostor s dvojlůžkem a oddělenou ložnici.
V ceně ubytování je elektřina, topení, voda, ložní prádlo, ručníky, závěrečný úklid. Na místě se platí kauce cca 150 euro. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma.

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský aparthotel Majestic s restaurací
Italský aparthotel Majestic s bazénem
Italský aparthotel Majestic - ubytování

Místo

Aparthotel Majestic 46° 18' 22.7268" N, 11° 35' 54.5388" E
Location

Val di Fiemme na FB