Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bellamonte, Bellamonte

Italský hotel Bellamonte v zimě

Hotel Bellamonte je centrálně umístěn v klidném a krásném prostředí. Nachází se v nadmořské výšce 1370 m s krásným výhledem na stejnojmenné středisko Bellamonte. Lyžařské vleky skiareálu Alpe Lusia jsou vzdálené asi 2 km, běžkařské stopy v Predazzu přibližně 6 km. Další běžkařské stopy začínají asi 200 metrů od hotelu. Zastávka skibusu je přímo u hotelu (využití zdarma).

Velmi dobře udržovaný hotel nabízí k ubytování 46 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, vinný sklep, výtah, společenská místnost s televizí, terasa, lyžárna, Parkování u dome je zdarma.
Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum s krytým bazénem (cca 60 m2), vířivkou, saunou, tureckou parní lázní, Kneippovými koupelemi, zážitkovou sprchou, odpočinkovou místností, posilovnou. Za poplatek je solárium, senná koupel a masáže.

Příjemně zařízené a velmi prostorné pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC,vysoušečem vlasů, telefonem, televizí se satelitním příjmem, rádiem, elektronickým trezorem, ISDN připojením k internetu a balkónem.
Pokoje typu superior jsou větší, mají navíc posezení a výhled na pohoří Pala.

Stravování: polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu a se salátovým bufetem. 1x týdně se pořádá večer s místními tradičními pokrmy.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Bellamonte s bazénem
Italský hotel Bellamonte - ubytování

Místo

Bellamonte 46° 18' 46.9656" N, 11° 39' 46.0044" E
Location

Val di Fiemme na FB