Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Centro Vacanze Veronza, Cavalese

Italský hotel Centro Vacanze Veronza v zimě

Hotel Centro Vacanze Veronza leží na nádherném panoramatickém místě uprostřed Dolomit, v klidné lokalitě místní části Carano. Do centra Cavalese s mnoha restauracemi, bary a obchody je to asi 2,5 km daleko. Zastávka skibusu se nachází přímo před hotelem, zaveze vás do lyžařského areálu Alpe Cermis (3 km). Nejbližší běžkařské stopy jsou vzdálené asi 3 km.

Hotel nabízí k ubytování 180 obytných jednotek, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace / pizzerie, bar / kavárna, jídelna, internetový terminál (za příplatek), salónky a společenská místnost. Parkoviště u hotelu zdarma, garážové stání k dispozici za poplatek (5 – 10 € na den, v závislosti na sezóně).

Ubytovaní hosté mají vstup zdarma do wellness centra "Aqua Vitalis" s posilovnou, krytým bazénem (15 x 6 m, cca 16-21 hodin kromě soboty), saunou, parní lázní a relaxační místností. Můžete využít také aerobic, vodní aerobic, procházky nebo nordic walking, stolní tenis. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici dětská herna a miniclub (3 – 10 let) v italském jazyce.
Za poplatek jsou masáže, solárium a lázeňské procedury.

Dvoulůžkové pokoje (cca 18 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem a WC, vysoušečem vlasů, telefonem a TV se satelitním příjmem.
Junior suity (2 - 4 osoby, 28 m²) mají stejné vybavení jako pokoje, ale navíc obývací pokoj s rozkládací pohovkou, oddělenou ložnici s patrovou postelí a lednicí. Min. obsazenost: 2 dospělí, max. obsazenost: 4 dospělí.
Apartmány (2 - 6 osob, cca 44 m²) mají obývací pokoj, 2 oddělené ložnice (jedna s palandou) a lednici. Min. obsazenost: 2 dospělí, max. obsazenost: 6 dospělých.
Dětské postýlky jsou k dispozici zdarma.

Stravování: Rozšířená polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední káva, čaj a sušenky (16.30 - 17,30 hodin, kromě soboty), večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. Při minimální délce pobytu 7 nocí jsou součástí večeře nápoje (víno, voda a nealkoholické nápoje). Na místě je možné si doplatit plnou penzi (cca € 14 / osoba / den).

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Centro Vacanze Veronza s bazénem
Italský hotel Centro Vacanze Veronza s restaurací
Italský hotel Centro Vacanze Veronza - pokoj
Italský hotel Centro Vacanze Veronza - apartmán

Místo

Hotel Centro Vacanze Veronza 46° 17' 24.2448" N, 11° 26' 2.688" E
Location

Val di Fiemme na FB