Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Italia, Molina

Italský hotel Italia v zimě

3-hvězdičkový hotel Italia leží v centru malého městečka Molina. Středisko Molina di Fiemme se nachází na břehu řeky Avisio, jen 3 km od Cavalese. Cavalese je hlavní město údolí Val di Fiemme a zimní sportovní středisko.

Čtyři skiareály s celkem asi 45 km sjezdovek a 50 lanovkami a vleky potěší každého lyžaře. K dispozici jsou také běžkařské tratě, sportovní a rekreační zařízení, příroda a spousta výletů, například do Bolzana.

Nově zrekonstruovaný hotel hýčká své hosty restaurací s širokou nabídkou výborných pokrmů, včetně místních specialit, mezinárodní kuchyně a čerstvých salátů. Kromě toho k zařízení hotelu patří bar, herna, výtah a parkoviště.

Ubytovaní hosté mohou po dlouhém dni na lyžích využít wellness centrum s posilovnou, dále zde najdete krytý bazén, saunu a parní lázeň k relaxaci. Za příplatek je whirlpool.

Komfortně a tradičně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, balkónem s výhledem do vnitrozemí.

Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, nabízejí místo až pro 2 přistýlky.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 3 chodech výběrem z menu. 1x týdně hotel pořádá lehkou večeři při svíčkách a 1x týdně typický aprés-ski večer se svařeným vínem a sušenkami.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Italia - ubytování
Italský hotel Italia - recepce
Italský hotel Italia s bazénem

Místo

Hotel Italia 46° 16' 21.0756" N, 11° 25' 5.8548" E
Location

Val di Fiemme na FB