Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Obereggen, Obereggen

Italský hotel Obereggen v zimě

4-hvězdičkový sportovní hotel Obereggen je asi nejznámější hotel v údolí Eggental, na úpatí Latemar. Je položen na klidném místě, nejbližší nákupní možnosti a restaurace jsou ve vzdálenosti cca 3 km.

Hotel najdete přímo u dolní stanice lanovky lyžařského centra Latemar: Obereggen, Pampeago a Predazzo. Při dobrých sněhových podmínkách je sjezd na lyžích možný až k hotelu.

Komfortní hotel nabízí k ubytování 59 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce s trezorem, lobby s posezením a krbem, bar, elegantní jídelna, otevřený ski bar, denní restaurace se sluneční terasou, 2 výtahy, sportovní obchod, obchod se suvenýry, lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma.

V ceně ubytování je wellness centrum - krytý bazén (12 x 8 m), 2 jacuzzi, parní lázeň, finská sauna, posilovna. Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna, mini club od 3 let (od neděle do pátku, přibližně 13.00 - 22.00 hod.).

Za poplatek je solárium, masáže, beauty centrum s pestrou nabídkou procedur a ošetření (kosmetické balíčky, manikúra, pedikúra, atd.), program pro hosty, jako například noční lyžování nebo sáňkování, tématické večeře, koktejlový večer nebo noční přehlídka na sjezdovce.

Příjemně zařízené pokoje (cca 25 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, mini barem, některé jsou s balkónem.

Junior suity (cca 32 m²) jsou umístěné ve 2 podlažích s obývací a spací částí v přízemí a 1 ložnicí s manželskou postelí na otevřeném mezipatře. Jinak mají stejné vybavení jako pokoje a jsou s balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaně formou švédských stolů, 4-chodová večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 3 x týdně hotel pořádá speciální večeři nebo aperitiv večer.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Obereggen - ubytování
Italský hotel Obereggen s restaurací
Italský hotel Obereggen s wellness
Italský hotel Obereggen s bazénem

Místo

Hotel Obereggen 46° 23' 3.894" N, 11° 31' 33.0456" E
Location

Val di Fiemme na FB