Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Olimpionico, Castello di Fiemme

Italský hotel Olimpionico v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Olimpionico se nachází na klidném místě v nadmořské výšce cca 1.000 metrů, centrum střediska Castello di Fiemme je vzdálené pouhých 300 metrů. Nejbližší bary a restaurace jsou od hotelu 150 m daleko, městečko Cavalese asi 1,5 km.

Nejbližší lyžařský vlek Cermisalm je asi 2 km daleko, lyžařský areál Obereggen / Pampeago přibližně 13 km. K nejbližším běžkařským stopám jsou to 2 kilometry, k běžkařskému centru Lavazèpass 10 km. Zastávka skibusu je 150 m od hotelu.

Zařízení

Rustikální hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 41 pokojů, dále k jeho zařízení patří kavárna, bar, tyrolská hospůdka, jídelna, taverna, společenská a snídaňová místnost, bezdrátové internetové připojení (za poplatek), výtah, lyžárna se sušičkou bot, parkoviště.

Sport a wellness

V ceně ubytování je stolní tenis, stolní fotbal a malé wellness centrum, kde najdete whirlpool, parní lázeň, saunu (děti mladší 14 let mají přístup pouze do 18 hodin a v doprovodu dospělé osoby). Za poplatek jsou masáže.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavení koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, rádiem, TV se satelitním příjmem, balkónem. Některé pokoje jsou zařízené biomateriálem a mají trezor.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 3-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně pořádá hotel večer se specialitami, 1x týdně odpolední čaj se sušenkami (16-17 hodin).

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Olimpionico s jídelnou
Italský hotel Olimpionico - ubytování

Místo

Hotel Olimpionico, Castello di Fiemme 46° 16' 59.5632" N, 11° 26' 21.9696" E
Location

Val di Fiemme na FB