Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Shandranj, Tesero

Italský hotel Shandranj v zimě

4-hvězdičkový hotel Shandranj se nachází v nadmořské výšce 1.224 metrů. Italské středisko Tesero je vzdálené asi 3 km, Cavalese pak 7 km. Nejbližší lyžařské vleky a sjezdovky skiareálu Pampeago / Obereggen se rozkládají přibližně 3,5 km od hotelu, zastávka skibusu je přímo u domu.

Komfortní hotel nabízí k ubytování 93 pokojů, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, společenská místnost, bar, piano bar, jídelna, 3 výtahy, lyžárna.
Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 10 Euro / den.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum – krytý bazén (12 x 10 m), sauna, biosauna, parní lázně. Pro ty nejmenší je připraven miniclub (3 – 12 let, v odpoledních hodinách) a dětská herna.
Za poplatek je biliárd, jacuzzi, solárium, masáže a koupele.

Komfortně a příjemně zařízené pokoje (cca 14 – 16 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní televizí, telefonem, trezorem.
Pokoje Superior jsou prostornější (cca 16 – 22 m2), mají navíc minibar (za poplatek) a balkón.
Junior suity mají navíc obývací pokoj kombinovaný s ložnicí (rozkládací gauč), minibar (za poplatek), župany a pantofle, garážové stání (zdarma).
Dětská postýlka je k zapůjčení na místě za poplatek.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, odpolední čaj s koláči, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Shandranj s bazénem
Italský hotel Shandranj - ubytování

Místo

Hotel Shandranj 46° 19' 13.2132" N, 11° 30' 9.6084" E
Location

Val di Fiemme na FB