Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sole, Bellamonte

Italský hotel Sole v zimě

3-hvězdičkový hotel Sole leží asi 1 kilometr od místního centra střediska Bellamonte, v nadmořské výšce cca 1.400 metrů. Přímo vedle domu vede při dobrých sněhových podmínkách běžkařská stopa.

Predazzo je vzdálené 7 km, lyžařský vlek Alpe Luisa asi 2 km. Zastávka skibusu je ve vzdálenosti asi 50 metrů od hotelu.

Rodinný a přátelský hotel nabízí k ubytování 56 pokojů, dále k jeho zařízení patří výtah, recepce, snídaňová místnost, jídelna, bar, taverna, diskotéka, televizní a společenská místnost, internetové připojení, lyžárna s vysoušečem bot a parkoviště (zdarma).

V ceně ubytování je wellness centrum (300 m2) - sauna, dětský bazén, 2 vířivky, 2 sauny, parní lázeň. Za poplatek je soláriuem, masáže a kosmetické procedury.

Pro hosty je také připravena boccia a zábava ve večerních hodinách, stejně jako další volnočasové aktivity v ceně. 3x týdně se koná zimní večer s nápoji (za poplatek). Pro nejmenší hosty je dětská herna a dětský klub (3 - 14 let, 16.30 - 18.30 hodin) s džusy a sušenkami.

Příjemně zařízené pokoje (cca 18 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, topením, satelitní TV, rádiem, trezorem a balkónem.

Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou o něco prostornější (cca 25 m2). Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně se podává formou bohatého bufetu, večeře o 4 chodech s možností výběru a se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Sole s restaurací
Italský hotel Sole - ubytování

Místo

Hotel Sole, Bellamonte

Val di Fiemme na FB