Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sport Pampeago, Pampeago

Italský hotel Sport Pampeago v zimě

3-hvězdičkový hotel Sport Pampeago se nachází asi 8 km od střediska Tesero a 13 km od Cavalese, v místní části Pampeago, v nadmořské výšce ca. 1.750 metrů. Nejbližší stanice lanovky (sedačkové) je vzdálená asi 50 metrů, při dobrém počasí je možný sjezd na lyžích až k hotelu. Zastávka skibusu je u domu, nejbližší běžkařské stopy jsou 7 km daleko.

Rustikální hotel s rodinnou atmosférou nabízí k ubytování 92 pokojů. Dále ke jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí), výtah, bar, restaurace, taverny, společenská místnost s krbem, televizní místnost, internetový terminál (za poplatek), velká sluneční terasa. Parkoviště u hotelu je zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum, kde najdete krytý bazén (cca 12 x 7 m, nutná koupací čepice), parní lázeň, sauna, posilovna. V ceně ubytování je také stolní tenis. Pro nejmenší návštěvníky je připravena dětská herna, miniclub (3 – 12 let, denně 10-12 a 15-18 hodin)
Za poplatek je solárium, masáže, biliárd a program pro hosty.

Příjemně zařízené pokoje (cca 19 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, trezorem.
Ve 4-lůžkovém pokoji tvoří přistýlky patrová postel.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu s bio-koutkem a teplými vaječnými pokrmy, večeře o 3 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. Uvítací nápoj.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Sport Pampeago - ubytování

Místo

Hotel Sport Pampeago 46° 20' 31.3692" N, 11° 32' 27.7764" E
Location

Val di Fiemme na FB