Jste zde

Domů » Zima

Latemar a skipasy 2013/2014

Skiareál Latemar na mapě

Skipasy pro děti do 8 let zdarma

Děti narozené po 30.11. 2005 obdrží ve skiareálu Latemar ve Val di Fiemme skipas zdarma na dobu 1 až 28 dnů, s výjimkou sezónních skipasů, dvanáctidenních předplacených sezónních karet "Wahlabos“ a lyžařských zvýhodněných karet.

Tato nabídka platí v případě, pokud si jeden alespoň z rodičů zakoupí vlastní skipas na stejné období. Na jednoho rodiče tedy připadá jedno dítě, které může těžit z této bezesporu velmi výhodné nabídky.

Pro získání dětského skipasu zdarma je nutné prokázat příslušnost k rodině a předložit patřičný průkaz totožnosti.

Wahl-Abo

Tyto skipasy umožňují 10 dní lyžování kdykoli v rozmezí 14 dnů, za cenu 11 dní. Novinkou je skipas Wahl-Abo 5 in 6.

Hotel Skipas Service

Aby bylo možné získat skipas ještě snadněji a pohodlněji, je zde k dispozici služba "Hotel Skipass Service". Vybraný skipas si tak můžete zakoupit online na příslušných webových stránkách, a to bez jakýchkoliv dodatečných nákladů prostřednictvím své platební karty.

Ubytovacímu zařízení je pak odeslán kód, se kterým skipas vyzvednou ve skipasové kanceláři. Když přijedete do hotelu, bude už pro vás skipas připraven v hotelovém pokoji. Tak si lze ušetřit cestu do místa nákupu. Hotely, které takovéto služby nabízejí, jsou označeny odpovídajícím piktogramem.

Kombinované skipasy

V současné době jsou možné následující různé skipasové kombinace: 4+1, 3+3, 4+2, 5+1, 5+2, 11+1, 11+2, a nyní již také 3+1, 3+2, 6+1,6+2,7+1,7+2.

Skipas je platný pro Val di Fiemme Obereggen, stejně jako i pro všechny ostatní oblasti Dolomiti Superski. Konkrétní lyžařské dny v Dolomiti Superski si lze vybírat libovolně během týdne.

Sezónní permanentky

Tyto permanentky za zvlášť zvýhodněné ceny pro děti a mládež zakoupíte ve Val di Fiemme Obereggen.

Elektronický skipas

Val di Fiemme Obereggen má podobně jako ostatní oblasti, které patří do Dolomiti Superski, zařízenu novou službu čtecího systému skipasů - čipovou kartu. Díky ní se bez jakýchkoliv dalších nákladů dostanete ke vše skipasovým informacím a dostanete se ke všem vlekům a lanovkám.

Od zimy 2005/06 se nabízí zajímavá příležitost k zakoupení skipasu pro dospělé přes internet, je to mnohem pohodlnější a rychlejší.

Abyste mohli využívat této možnosti, je zapotřebí pořídit si osobní dobíjecí čipovou kartu "My Dolomiti Skicard" a platební kartu pro zaplacení. Čipovou kartu "My Dolomiti Skicard" si lze objednat na internetu a pak zdarma vyzvednout ve skipasové kanceláři.

Od tohoto okamžiku si pak můžete po internetu koupit denní, vícedenní i sezónní skipas a není již tedy vůbec nutné vystát si nepříjemnou frontu u pokladen. Systém rozpozná již při prvním kontaktu čipovou kartu "My Dolomiti Skicard", a načte váš skipas. Volný přístup k vleku bude okamžitě aktivován.

Aby byl váš nákup co nejlépe načasován, musí být skipas zakoupen po internetu nejpozději do půlnoci předchozího dne. "My Dolomiti Skicard" se pak dá neomezeně využívat pro následující dny strávené na lyžích.

Místo

Stanice lanovky, Obereggen 46° 23' 0.7296" N, 11° 31' 36.3684" E
Location

Val di Fiemme na FB