Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bellavista, Cavalese

Val di Fiemme a hotel Bellavista v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Bellavista se nachází na klidném místě, asi 50 metrů od místního centra střediska Cavalese ve Val di Fiemme. V jeho blízkosti najdete také kongresové centrum, divadlo a zimní stadión.

Lyžařský areál Cermisalm je vzdálen asi 300 metrů, skiareál Pampeago přibližně 9 km. Zastávka skibusu je 50 m od hotelu, nejbližší běžkařské stopy najdete 300 m daleko (v závislosti na sněhových podmínkách).

Zařízení

Komfortní malý hotel je umístěn v elegantní vile ze 30. let minulého století, a k ubytování nabízí 46 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, společenská místnost, internetové připojení (za poplatek), restaurace, kavárna / bar, taverna, dětská herna, půjčovna lyží. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít wellness centrum v alpském stylu, kde najdete saunu, parní lázeň, whirlpool, Kneippovo koupel, thermarium, sprchy. Děti do 14 let mají přístup pouze v doprovodu dospělých a jen do 17 hodin. Za poplatek jsou kosmetické procedury a masáže.

Ubytování

Útulně zařízené a komfortní (nekuřácké) pokoje v alpském stylu jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s internetovým připojením, satelitní televizí, trezorem, malou ledničkou.

Suity mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc obývací pokoj kombinovaný s ložnicí (rozkládací gauč), dvoulůžko v otevřené "galerii".

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem, na přání je možné připravit i vegetariánské pokrmy. 1x týdně hotel připravuje večer se specialitami.

(údaje jsou z roku 2012)

Val di Fiemme a hotel Bellavista s restaurací
Val di Fiemme a hotel Bellavista s recepcí
Val di Fiemme a hotel Bellavista - ubytování

Místo

Hotel Bellavista, Cavalese 46° 17' 27.1932" N, 11° 27' 52.1568" E
Location

Val di Fiemme na FB