Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eurotel, Cavalese

Italský hotel Eurotel v zimě

Poloha

3-hvězdičkový hotel Eurotel je umístěn uprostřed lyžařské oblasti Val di Fiemme, do střediska Cavalese se do údolí dostanete kabinkovou lanovkou během cca 20 minut. Lyžařské sjezdovky a lanovky najdete hned vedle hotelu.

Zařízení

Horský hotel nabízí k ubytování 5 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, společenská místnost, dětská herna, jídelna, restaurace, bar, terasa. Parkování je možné u dolní stanice kabinkové lanovky v Cavalese, poslední jízda kabinkovou lanovkou nahoru k hotelu je v 16 hodin.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využít stolní tenis, stolní fotbal a posilovnu. Hotel 1x týdně pořádá jízdu na lyžích s pochodněmi a se svařeným vínem (do konce února). Zdarma je také vstup do wellness centra, kde najdete saunu, frigidárium, whirlpool. Za poplatek jsou masáže.

Ubytování

Útulně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, ledničkou (jen na některých pokojích) a balkónem.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. Ubytovaní hosté mají 10% slevu na obědy a nápoje v samoobslužné hotelové restauraci.

(údaje jsou z roku 2012)

Místo

Hotel Eurotel, Cavalese 46° 16' 31.3392" N, 11° 29' 35.466" E
Location

Val di Fiemme na FB