Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Lagorai, Cavalese

Val di Fiemme a hotel Lagorai v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Lagorai se nachází na klidném místě italského střediska Cavalese ve Val di Fiemme. Budete z něj mít nádherný výhled na majestátní kulisy pohoří Dolomity.

Centrum je vzdálené asi 800 metrů, stejně jako nejbližší stanice lanovky. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Zařízení

Tento příjemný horský hotel nabízí k ubytování 50 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace, bar, knihovna, čítárna a TV místnost, internetový terminál (za poplatek), dětský koutek, sluneční terasa, lyžárna s vysoušečem bot. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 8 € / den).

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma fitness a wellness centrum s krytým bazénem (11 x 6 m) s protiproudem a dětským bazénem, whirlpoolem,saunou, parní lázní, zážitkovými sprchami a odpočinkovou místností s vodní postelí.

Za poplatek jsou masáže, wellness procedury a solárium. Hotel pravidelně pořádá výlety na sněžnicích s instruktorem, které jsou také zpoplatněné.

Ubytování

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje "Erica" (cca 20 m²) jsou vybavené sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, připojením k internetu (za poplatek), trezorem, satelitní TV, mini barem (za poplatek), balkónem nebo terasou s výhledem na hory.

Pokoje superior "Rosa di Bosco" mají stejné vybavení i rozlohu, ale mají balkón nebo terasu s panoramatickým výhledem do údolí.

Junior suity "Stella Alpina" mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou o něco prostornější (cca 25 m²), a mají navíc posezení, rozkládací pohovkou, křesla a druhou TV se satelitním příjmem. Min. obsazení: 2 dospělí, max. obsazení: 4 dospělé osoby.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední občerstvení (koláče a pečivo) 15:00 - 17:00 hodin, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. Na přání je možno připravit bezlepkovou stravu.

(údaje jsou z roku 2012)

Val di Fiemme a hotel Lagorai s bazénem
Val di Fiemme a hotel Lagorai - ubytování

Místo

Hotel Lagorai, Cavalese 46° 17' 26.8728" N, 11° 28' 27.3144" E
Location

Val di Fiemme na FB