Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rio Stava Family Resort, Tesero

Italský hotel Rio Stava Family Resort v zimě

4-hvězdičkový hotel Rio Stava Family Resort se nachází na klidném místě, uprostřed horského světa Dolomit, s krásným výhledem na pohoří Lagorai, Cermis a Latemar. Hotel najdete v nadmořské výšce 1.200 metrů, asi 600 m od centra malebného horského městečka Tesero.

Nejbližší lyžařské vleky a lanovky najdete asi 5 km od hotelu, běžkařské stopy 1 kilometr. Zastávka skibusu je hned před domem.

Komfortní a kompletně zrekonstruovaný (léto 2011) hotel je ideální pro strávení rodinné dovolené. K ubytování nabízí 48 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, společenská místnost s televizí, internetové připojení, čítárna s knihovnou, hospůdka, taverna, jídelna, bar, 3 výtahy, sluneční terasa, vyhřívaná lyžárna.

Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca 5 euro / den.

Ubytovaní hosté mohou využít wellness centrum - krytý bazén (14 x 7 m), turecká lázeň s mentolem, finská sauna s panoramatickým výhledem, bylinková sauna, whirlpool, Kneippovy lázně, relaxační místnost s vyhřívanými vodními lůžky, posilovna. Za poplatek jsou masáže, různé kosmetické procedury a solárium.

Pro nejmenší návštěvníky je připraven mini club (3 - 12 let), od neděle do pátku (10 - 22 hodin).

Komfortně zařízené pokoje (cca 21 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou, WC, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcadlem, župany, pantoflemi, televizí se satelitním příjmem, telefonem, Wi-Fi připojením k internetu (zdarma), trezorem, psacím stolem, minibarem (za poplatek), balkónem.

Junior suity (cca 39 m2) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější. Navíc mají rozkládací gauč a garážové stání v ceně.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední bufet v 14 - 17.30 hodin s antipasti, pizzou, ovocem a sýry, večeře se podává jako 4-chodové menu s možností výběru se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Rio Stava Family Resort s restaurací
Italský hotel Rio Stava Family Resort s wellness
Italský hotel Rio Stava Family Resort - ubytování

Místo

Hotel Rio Stava Family Resort 46° 17' 42.6984" N, 11° 30' 20.0088" E
Location

Val di Fiemme na FB